Historie

Historien om fillers & Cosmeluxx hvordan det hele startede.

Injektioner til kosmetisk brug debuterede i 1981 med lanceringen på markedet af Zyderm- og Zyplast-produkterne, begge baseret på bovint kollagen. Disse produkter havde meget positive egenskaber.  Dog med et behov for at udføre en allergitest, der forhindrede behandling af nye patienter. Ventetiden for at udføre denne allergitest var omkring 40 dage og viste i mange tilfælde, at behandling med Zyderm og Zyplast ikke var en mulighed for patienten.

Der var brug for et bedre produkt!

Hvis gelen/filleren var for tynd, opløste det for hurtigt, risikoen for migration var højere og kun en ubetydelig sammenhængskraft og volumetrisk effekt kunne opnås.

Hvis gelen/filleren var for tykt, kunne du se og mærke den  under huden, og injektionen var mere smertefuld. En dybere injektion var nødvendig for at få den til at holde og “skjule” den injicerede gel under huden. Et naturligt, smukt resultat var sværere at opnå.

I 1996-97 blev de første to fillers baseret på HA lanceret på markedet; Restylane fra Q-med (i dag Galderma), fremstillet i Sverige, og Hylaform fra Biomatrix, fremstillet i USA.

2001 repræsenterer endnu en milepæl i æstetisk medicins historie, da det første produkt af Bio-revitalisering baseret på en ikke-kryds linket HA blev lanceret på markedet det år. Et produkt kaldet IAL System, udviklet af et team af italienske læger, blev produceret af Fidia Pharma i Italien. Med dette produkt introduceres et nyt terapeutisk koncept… Bio-revitalisering.

I 2003 blev Juvéderm af Corneal France (senere købt af Allergan) frigivet på markedet efterfulgt af mange andre mærker.

Siden begyndelsen for ​udviklingen af fillers og i det første årti havde industrien kun fokuseret på at øge varigheden af ​​behandlingseffekterne.  Fra 2004/2005 blev der fokuseret på en mere naturlig effekt med fillers. Som tiden gik, var det nødvendigt at skabe et produkt med følgende funktioner: varighed og korrektionens naturlighed.

2015 Mareli Medical blev grundlagt i Sverige

2022 Molderm blev lanceret

2023 Cosmeluxx ApS bliver grundlagt af Charlotte & Carsten, og får distributionen af Molderm i Danmark.

Charlotte som mange kender i branchen fra Mareli Medical

1981

Dermal fillers introduceres til markedet med produkter som Zyderm og Zyplast. Det bovine kollagen blev anvendt men en 40 dages allergitest var påkrævet, hvilket gjorde man havde brug for et bedre produkt

1996/1997

Collagen Inc. lancerer Hylaform på det europæiske marked. Q-Med opnår CE-mærke for Restylane og lancerer produktet kort efter.

2001

Det første produkt af Bio-revitalisering baseret på en ikke-kryds linket HA lanceres på markedet.

2004/2005

Trenden flytter sit fokus til en mere naturlig effekt af korrektioner med fillers, hvilket skaber behovet for et nyt produkt, der passer til behovene.

2015

Mareli Medical er grundlagt i Sverige af Markus Nilsson og Elias Assarsen. De blev hurtigt en af de største distributører i Europa af forskellige fillers.

2022

Molderm® er født

Molderm Aesthetics, med de samme grundlæggere som Mareli Medical, lancerer den første filler i verden med perfekt balance mellem sammenhæng, volumen, ekspansion, korrektion og sikkerhed.

Molderm®

En gel/filler er nu endelig for første gang blevet skabt med  egenskaber, der tillader et naturlig resultat med god holdbarhed. At fremstille sådan en gel i et laboratorium er ekstremt kompliceret, da gelen skal opnå den rette balance mellem elasticitet og sammenhængskraft.

Molderm® har taget denne udfordring op og har siden 2015 gennem undersøgelser og forskning helt tilbage til 1980’erne formået at udvikle  teknologier, som ikke tidligere har været mulige inden for dermal fillers. Fine-Tuning Technology™ har ført til det ønskede resultat:
EN GEL MED DEN KORREKTE BALANCE MELLEM KVALITET OG NATURLIGHED OG MED LANGVARIG HOLDBARHED.

I mellemtiden bag kulisserne…

I 2015 i Sverige fandt Markus Nilsson og Elias Assarsen, grundlæggerne af Molderm Aesthetics, Mareli Medical.

Mareli Medical blev hurtigt en af de største distributører i Europa af forskellige dermal fillers 

Hvad ingen vidste var, at de bag kulisserne i Schweiz udviklede fremtidens hyaluronsyre-baserede produkter.

Den perfekte balance

 I 2022, lancerer Molderm Aesthetics den første filler i verden med den perfekte balance mellem  volumen,  korrektion og sikkerhed. gennem studier helt tilbage fra 1980’erne.

Afslutningsvis kan vi sige, at der ikke er nogen konkurrerende produkter, der har en så massiv baggrund for forskning og udvikling som Molderm® by Molderm Aesthetics.

Denne samling af banebrydende produkter, med de bedste råvarer på markedet, er produceret i Schweiz, men fremstillet i Sverige, hvor industrien for HA-injicerbare produkter engang startede.